Marcel Gros estrenarà al Teatre Conservatori «Petit Univers» el 6 de novembre

El pallasso manresà celebrarà 40 anys de carrera dalt dels escenaris

Marcel Gros actuarà el 6 de novembre a Manresa
Marcel Gros actuarà el 6 de novembre a Manresa | Promocional
Redacció
27 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 16:27h
El Teatre Conservatori acollirà el proper dissabte, 6 de novembre a les 7 de la tarda, l'estrena de Petit Univers, el nou espectacle del pallasso manresà Marcel Gros. Un espectacle pensat per a tota la família per viatjar a l'apassionant univers de Marcel Gros. 

A Petit Univers hi descobrirem un pallasso d'ofici que es passeja pels racons de la memòria i fa un repàs a la seva vida dins el món de l'espectacle i dins l'espectacle del món. Passejant per records, somnis, imaginacions, obsessions, alegries, pors i tristors... Cercant la màgia del riure.

Petit Univers de Marcel Gros, convida a celebrar 40 anys de la seva carrera com a pallasso. Passin i vegin somnis embolicats amb papers, paperets i paperots... La porta que transporta als records... poesia quotidiana amb el peu a la galleda... el primer gag de la prehistòria... la lluna en un cove... tot això i molt més en forma d'espectacle indicat única i exclusivament per a tothom, per a tots els públics, dels mes grans als mes petits.

Les entrades per veure l'estrena de Petit Univers de Marcel Gros tenen un preu de 15 euros (12 euros per majors de 65 anys i 6 euros amb Carnet Galliner i menors de 12 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.