Càritas engega la quarta edició del curs de formació de Polivalència en el peonatge agrari

Hi participen 14 persones que treballaran tant la teoria com la pràctica

Formació pràctica del curs de peonatge agrari de Càritas
Formació pràctica del curs de peonatge agrari de Càritas | Càritas
Redacció
25 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 16:28h
Càritas Arxiprestal Manresa ha engegat la quarta edició del curs de formació de Polivalència en el peonatge agrari, on hi participen 14 persones, i que té com a objectius l'adquisició de competències tècniques i transversals dels participants, el desenvolupament de pràctiques no laborals en entorn real de treball, la inserció laboral dels participants i el treball en xarxa amb actors relacionats amb els sectors. El curs és trimestral i acabarà el 22 de desembre.

Bona part de la formació es fa als horts de la casa Costafreda que gestiona Càritas. Algunes sessions de formació es fan al Portal de Càritas Manresa; la part de construcció de marges de pedra seca al Parc del Secà del Consorci del Bages per la gestió dels residus; la poda d'oliveres a una finca de la Torre Santa Caterina, i la part de vinya al Celler el Molí del Collbaix.

Càritas Manresa imparteix diferents cursos de formació per oferir oportunitats a les persones per ser autosuficients. Complementa l'acció formativa amb l'acompanyament per buscar feina. Aquests programes formatius tenen per objectiu acompanyar les persones en risc d'exclusió social i facilitar els aprenentatges necessaris per accedir a un treball digne.

Aquest curs està finançat pel Centre d'Iniciatives per l'Ocupació (CIO) de l'Ajuntament de Manresa.