El Festival Test omple Santa Maria d'Oló amb quatre propostes úniques

El local del Casal d'Avis i l'Espai Hemolosa van acollir diumenge, de forma encadenada quatre tastets teatrals procedents de la residència Cal Gras d'Avinyó

El públic ha seguit àmpliament el Test a Santa Maria d'Oló
El públic ha seguit àmpliament el Test a Santa Maria d'Oló | Toni Carrasco
Toni Carrasco
25 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 15:58h
El local del Casal d'Avis i l'Espai Hemolosa de Santa Maria d'Oló van acollir aquest diumenge a la tarda, de forma encadenada, fins a quatre tastets teatrals procedents de la residència d'actors Cal Gras d'Avinyó. El Test, festival en xarxa d'arts intenses, de prop i de curta durada, ja té una vigència per aquestes contrades de més de nou anys i on participen fins a deu pobles del Moianès i el Bages.

Vam poder veure, en aquesta ocasió els treballs Perdre el temps de la companyia WeColor Music; No pastanaga de la Cia. Espavila, i Aquest sol, hi és per a tots i Puntos suspendidos de la companyia Tan Lluny.

Un tastet d'espectacles de continguts i tècniques ben diverses que van des de la dansa, la música, la poesia, el circ, la comèdia, el drama i d'altres.

Quatre propostes per gaudir, per reflexionar, per pensar i per aprendre quelcom del món del teatre experimental i que està, en aquest festival, encara en procés de creació.