El CN Manresa puja a la segona divisió de la Copa Catalana absoluta

L'equip de Pablo Racero aconsegueix assolir els objectius després d'una molt bona actuació a les Piscines Manel Estiarte i Duocastella

El CN Manresa ascendeix a segona divisió
El CN Manresa ascendeix a segona divisió | CN Manresa
Redacció
25 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 15:49h
La Copa Catalana absoluta de clubs no va decebre ningú en el seu pas per Manresa. En la primera categoria, les figures de la natació catalana van respondre a les expectatives, nedant i imposant- se en les seves proves, amb marques acceptables pel moment de la temporada i fent de les Piscines Manel Estiarte i Duocastella un lloc per gaudir de la natació d'elit. J. Vall, L. Muñoz, JL. Pons, M Garcia, completaven les seves proves amb autoritat, però d'altres nedadores, com ara E. Carrasco i M Pradell, també van destacar, aquesta darrera imposant-se en l'hectòmetre d'esquena.

La jornada va viure com l'equip del CN Manresa assolia l'ascens a la segona divisió, després d'una molt bona actuació del conjunt que entrena Pablo Racero, que va respondre a les expectatives, amb bones classificacions i una lluita per cada punt per assolir l'objectiu de pujar de categoria. Individualment van aconseguir primers llocs MJ Egea, I Cubillas, A Rovira i els equips de relleus masculins i el mixt.