Travessa cap al 2022 organitza una caminada conscient fins a la Casa Flors Sirera de Manresa

La propera neteja perimetral serà el dissabte 6 de novembre a l'entorn de Joncadella

Aquest dimecres es farà una caminada conscient
Aquest dimecres es farà una caminada conscient | I2022
Redacció
25 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 15:23h
La Travessa cap al 2022 organitza una caminada conscient fins a la Casa per la Solidaritat i la Pau Flors Sirera de Manresa. Aquesta activitat es portarà a terme el dimecres 27 d'octubre sortint a les 7 de la tarda des de la Plaça Major de Manresa i acabarà a la seu de la Casa Flors Sirera (carrer Saleses, 10 de Manresa). En aquesta ocasió, es comptarà amb la presència de Rosa de Paz, secretària del Consell Municipal de Solidaritat de Manresa, i altres persones vinculades amb la Casa Flors Sirera.

Per una altra banda, el dissabte 6 de novembre es farà una neteja perimetral a Joncadella. Se sortirà a les 10 del matí del Pont Llarg (passada l'avinguda Universitària) i acabarà a Joncadella a les 13 del migdia. Per portar a terme aquesta activitat és recomanable portar guants, roba còmoda i calçat adequat, així com també aigua per hidratar-se i quelcom per protegir-se del sol.

En aquesta edició es comptarà amb la col·laboració del Centre Excursionista de la Comarca de Bages, entitat que té una vinculació especial amb el santuari de Joncadella. En aquest cas, la caminada serà una mica més llarga que les anteriors, d'uns 4,5 km. Qui vulgui anar directament a Joncadella amb cotxe pot arribar al voltant de les 2/4 de 12 del matí. Es preveu acabar l'acte cap a les 2/4 d'1 del migdia a Joncadella. Qui vulgui podrà tornar caminant; també hi haurà algun cotxe disponible per si algú està cansat i vol tornar amb cotxe.

Aquest acte té la voluntat de teixir nous vincles entre la ciutat i el seu entorn, especialment als llocs sagrats que se situen a la perifèria manresana. Consisteix en una neteja d'espais naturals realitzada amb consciència plena i una disposició espiritual.

Per participar a la caminada conscient i la neteja perimetral de la Travessa cap al 2022 cal inscriure's a través de la pàgina web.