La programació per a Gent Gran del Kursaal tornarà dimarts i dimecres amb l'Orquestra Maravella

L'espectacle, que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa", es podrà veure els dos dies a les 6 de la tarda

L'Orquestra Maravella actuarà al Kursaal dimarts i dimecres
L'Orquestra Maravella actuarà al Kursaal dimarts i dimecres | Promocional
Redacció
25 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 10:00h
La sala gran del Kursaal acollirà aquesta setmana dos concerts de a l'Orquestra Maravella, que es podran veure entre dimarts i dimecres a les 6 de la tarda dins del Cicle Majors de 65 anys. L'espectacle, que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa", gairebé ja ha exhaurit les entrades amb l'aforament del 100%.
 
L'Orquestra Maravella pujarà dalt l'escenari del Kursaal en un concert-espectacle amb actuacions de música lírica, instrumental, populars catalans i solistes de l'orquestra.

Amb 17 músics dalt de l'escenari, l'Orquestra Maravella desplegarà tot el seu art per fer-nos viure una gran festa. Una tarda en què podrem escoltar des de fragments de música clàssica fins a tributs de grups de la música més actual. 

L'Orquestra Maravella va néixer el 1951 a Caldes de Malavella de la mà de Lluís Ferrer i Puigdemont. Els primers anys van actuar gairebé sempre a l'estranger, raó per la qual els anomenaven Orquestra Internacional. Han actuat a Espanya, Bèlgica, Alemanya, Itàlia, França, Àustria, Suïssa, Portugal... i fins i tot a l'antiga URSS.

Les entrades per veure l'Orquestra Maravella costen 15 euros (12 euros amb el carnet del Galliner i menors de 25 anys, i 6 euros per als majors de 65 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet.

El proper espectacle del Cicle per a Majors de 65 serà l'espectacle Emili Vendrell, la veu del poble que es podrà veure el dimecres, 1 de desembre. 

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb l'ús de mascareta durant tota la funció, gel hidroalcohòlic i sortida esglaonada de la sala. L'aforament ja és del 100%.