L'Embarrats de Sant Joan de Vilatorrada recupera l'èxit d'abans de la pandèmia

Les noves activitats i representacions s'esgoten en temps rècord en el retorn del municipi a l'esplendor de la febre industrial d'inicis del segle XX

L'Embarrats de Sant Joan ha combinat realitat i ficció en les seves recreacions històriques
L'Embarrats de Sant Joan ha combinat realitat i ficció en les seves recreacions històriques | AjSJV
25 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 9:20h
L'Embarrats de Sant Joan de Vilatorrada ha recuperat aquest cap de setmana tota la seva esplendor després l'edició restringida i digital de 2020 a causa de les restriccions per la pandèmia. Les noves visites teatralitzades a les fàbriques han estat molt ben rebudes pels espectadors, que han esgotat les reserves en un temps rècord.

Sant Joan de Vilatorrada ha recuperat l'esplendor industrial de primers del segle XX, quan el municipi vivia temps d'activitat frenètica i, fins i tot, l'Embarrats ha permès ficcionar què hagués passat si les vagues i les revoltes laborals i polítiques que es vivien a Barcelona haguessin arribat al poble, en unes visites teatralitzades que han situat les fàbriques en moments que no van arribar a produir-se mai.

L'organització valorava que amb l'edició d'enguany l'Embarrats tornava a ser el de sempre, amb un nombrós públic que ha omplert les activitats i els carrers com passava abans de la pandèmia.

El 2022, l'Embarrats arribarà a la seva desena edició, i amb ella, l'organització ja pensa en noves propostes i activitats per submergir al visitant en la febre de la indústria tèxtil de l'època.