El Covisa Manresa FS goleja el Muro Futsal i fa un salt a la classificació (8-4)

Els manresans han superat els balears a la segona part

El Covisa Manresa FS s'acosta a la posicions capdavanteres
El Covisa Manresa FS s'acosta a la posicions capdavanteres | MFS
24 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 22:31h
El Covisa Manresa FS ha derrotat per 8-4 el Muro Futsal aquest diumenge al Pujolet. Catalans i balears han protagonitzat una primera part equilibrada i de bon nivell, i un segon temps en què els manresans han tingut molta efectivitat golejadora i l'equip visitant ha notat el desgast per la seva poca banqueta.

Ha començat el partit amb el Muro Futsal molt centrat i pressionant de valent fins al punt que s'han avançat al marcador. Poc després, dos trets exteriors d'Asis han donat la volta al marcador.

Amb els dos equips amb cinc faltes, ha caigut la sisena dels manresans i Junior ha transformat un llançament des dels 10 metres. Sense temps de respirar, Santa de taló ha fet el tercer i Asis el quart de doble penal després d'una falta molt ben provocada per Santa.

Amb un parcial favorable als del Pujolet, ha començat la segona part amb un raig de gols dels de Pau Machado. En els primers cinc minuts han aconseguit quatre gols i han tancat el partit amb quinze minuts encara per jugar Amb un parcial de 8-2, els balears, han maquillat el marcador amb dos gols més.

En la propera jornada, el Covisa Manresa rebrà dissabte a 2/4 de 7 de la tarda al conjunt alacantí del Contestano Ye Faki de Cocentaina al Pujolet.

Covisa Manresa FS:: Adil, Eric Castillo, Asis, Ambrós i Gerard; Lavado, Santa, Kalet, Manu, Terri, Aleix Pérez i Nabil.

Muro Futsal: Tutus, Edu, Iturbe, Junior, Aicher; Gabi, Julio, Nico.

Àrbitres: Vicente Guardia i Joaquin Sierra del Comitè Aragonès.

Gols: 0-1 Iturbe m3, 1-1 Asis m6, 2-1 Asis m12, 2-2 Junior DP m18, 3-2 Santa m18, 4-2 Asis DP, 5-2 Asis m22, 6-2 Manu m23, 7-2 Terri m23, 8-2 Eric Castillo m24, 8-.3 Aicher m31, 8-4 Ambrós pp m40.