El Pinar Karsiyaka guanya just abans de rebre el BAXI Manresa

També guanya l'Arged Ostrow i el Hapoel Jerusalem perd

El Pinar Karsiyaka ha guanyat a Gaziantep
El Pinar Karsiyaka ha guanyat a Gaziantep | Hurriyet
24 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 15:10h
El Pinar Karsiyaka va sumar una nova victòria a la lliga turca després de vèncer a domicili el Gaziantep (67-76). El proper rival del BAXI Manresa a la Basketball Champions League va anar gairebé sempre al davant al marcador amb curts avantatges. No va ser fins al darrer període que la renda del Pinar Karsiyaka va superar els cinc punts de marge. Bonzie Colson va ser un dia més el jugador més destacat amb 14 punts i 11 rebots. El nord-americà gairebé no va tenir descans i va estar en pista 34 minuts. Amb quatre victòries i una sola derrota, ocupa el liderat de la lliga de Turquia gràcies a un millor bàsquet average respecte el Fenerbache i el Tofas.

Els altres dos rivals europeus del BAXI Manresa van tenir sort diversa. L'Arged Ostrow va sumar una nova victòria a la lliga polonesa després d'imposar-se també de forma ajustada al Legia (96-92). El trio format per James Palmer, Michael Young i Denzel Andersson van ser els qui més van aportar al triomf del seu equip que és segon a la lliga de Polònia.

En canvi, el Hapoel Jerusalem va perdre clarament el clàssic del basquetbol israelià (104-80). Retin Obashoan, amb 14 punts i 5 rebots, i Kaiser Gates, 12 punts i 7 rebots, van ser els homes més destacats. Els de Jerusalem ocupen el quart lloc després de tres jornades.