Pedro Martínez: «El Fuenlabrada ha estat millor que nosaltres»

Josep Maria Raventós també destaca el rebot defensiu

Pedro Martínez durant el partit a Fuenlabrada
Pedro Martínez durant el partit a Fuenlabrada | A. Pacheco
24 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 15:06h
Pedro Martínez, tècnic del BAXI Manresa, ja havia advertit a la prèvia que no es fiava de la mala situació de l'Urbas Fuenlabrada a la classificació. A la roda de premsa, l'entrenador del conjunt manresà ha comentat que al davant s'hi ha trobat l'equip que s'esperava i no ha tingut cap problema en admetre que els madrilenys han estat millors. L'encert en el llançament triple a la primera meitat i la tenacitat en el rebot ofensiu a la segona han estat dos aspectes cabdals per decantar el vencedor del partit. 

Tot i els bons moments que també han tingut els jugadors del BAXI Manresa, Pedro Martínez ha lamentat els parcials rebuts "en poca estona. Alguns cops pel mal balanç defensiu". Bons moments n'hi ha hagut als dos cantons. Però els de l'Urbas Fuenlabrada "han estat millors".

La competició no s'atura i el BAXI Manresa torna a jugar dimarts a la Basketball Champions League. Aquesta mateixa tarda, els bagencs viatgen cap a Istambul per completar ja demà el viatge en un vol intern fins a Karsiyaka. Malgrat que Pedro Martínez i els seus no tindran massa temps per preparar el partit, hi ha la confiança que existeix marge de millora malgrat el desgast físic que l'enfrontament davant l'Urbas Fuenlabrada ha deixat al cantó manresà. 

Josep Maria Raventós també destaca el rebot defensiu
L'entrenador local, Josep Maria Raventós, ha destacat que el seu equip tècnic ha preparat molt bé el partit i ha coincidit amb Pedro Martínez en la importància del rebot en atac a la segona part. Una altra clau ha estat l'ambició dels seus jugadors. El tècnic català considera molt important la victòria i creu que el seu equip té marge de millora. 

Arxivat a