El CN Manresa Fibracat s'estrena a la lliga amb una victòria contra el CN Badia (11-8)

Les jugadores manresanes van anar sempre per davant del marcador

Equip absolut del CN Manresa Fibracat
Equip absolut del CN Manresa Fibracat | CNM
Redacció
24 d'octubre del 2021
Actualitzat el 25 d'octubre a les 11:39h
L'absolut femení del CN Manresa Fibracat s'ha estrenat a la lliga amb victòria contra el CN Badia (11-8). Les jugadores de López han hagut de lluitar de valent per a superar un rival que s'ha mostrat més complicat del que s'esperaven les bagenques. Els dos primers quarts han estat molt igualats, amb superioritat de les defenses per sobre de les atacants.

Després del canvi de camp han arribat els gols, sempre amb les manresanes per davant. Així, des del moment en què han aconseguit el 6-3, només puntualment les vallesanes s'han acostat als dos gols de diferència.

Bon retorn a la competició de Bisbal, autora de 5 gols, i de Muns, que amb la seva qualitat i experiència donen el plus a les joves per a aspirar a l'objectiu de l'ascens.

Fitxa tècnica
CN Manresa Fibracat: M Sala, R Solernou 1, M Manon, MY Fernàndez, A Toribio, H Vicente, IK Bianco, G Vadillo 1, L Muns 1, J César, A Bisbal 5, I Peirón 3, N Gatell. 

CN Badia: A Padilla, L Lahiguera, A Gorres, R Oses, A D Valle 1, I Fernàndez 1, E Jiménez 1, L Calvo 2, L Fernàndez, A Serrano, B Posas 3, M Faus, C Terrado. 

Arbitres: X Roman i X Boladeras. Han assenyalat 8 exclusions a jugadores manresanes, per 7 i 3 penals a les de Badia. El CN Manresa ha fet 4 gols en superioritat i ha transformat els 3 penals de què va disposar. El CN Badia ha convertit també 4 jugades de superioritat. 

Parcials: 2-2, 1-0, 4-3, 4-3. 

- Resultats i classificació