El CN Manresa deixa que el CN Poble Nou B li empati un partit que guanyava de quatre al darrer període (14-14)

Els jugadors manresans van notar el cansament en els últims minuts

El CN Manresa es va deixar empatar el partit de forma increïble
El CN Manresa es va deixar empatar el partit de forma increïble | CNM
23 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 10:22h
El CN Manresa va empatar a 14 contra el CN Poble Nou B en un partit que guanyava per una diferència de quatre gols a l'últim quart.

En finalitzar el tercer quart, ningú no es podia pensar que els punts no es quedarien a Manresa, però, les senyals que indicaven que el pas del partit pesava de manera evident en els homes de Peirón, es van confirmar en els darrers vuit minuts de manera contundent i fins i tot crua, ja que en el darrer minut, en avantatge 14-13 per als bagencs, el CN Manresa va disposar d'una jugada de superioritat, no transformada, com altres deu durant el partit, i es va deixar sorprendre en un contraatac per part dels barcelonins que els va donar l'empat a manca de vint-i-tres segons per al final.

Fins aquell moment, els jugadors manresans es van mostrar superiors, fins i tot clarament. Només la debilitat de la porteria evitava que la diferència fos encara més àmplia. La manca d'encert en les jugades de superioritat se solucionava amb encert en els llançaments exteriors, sobretot de Noguera, i quan no era així, Serra, des de la boia, superava els seus marcadors.

Però, mica a mica, el bon joc va anar desapareixent i l'encert de cara a gol, amb els braços pesats per la manca d'oxigen, va perdre eficàcia. Només va faltar que el cor s'imposés al cap a l'hora de decidir, perquè s'escapés un partit que s'hauria d'haver guanyat, fins i tot de manera contundent.

Arbitratge a càrrec de Bach i Sañudo. Van assenyalar vuit exclusions i dos penals a jugadors locals, per dotze exclusions i dos penals als visitants. Ambdós equips van convertir les penes màximes, mentre que el CN Manresa feia dos gols en superioritat per cinc el CN Poble Nou.

Parcials: 5-3, 4-2, 4-4, 1-5.

CN Manresa: L Villaró, A Estany 2, I Rey, E Bianco, R Serra 3, O Muns, L Mayol 1, A León 1, X Pelegrín, A Noguera 5, J López, X Serra 2 i I Valentín.

CN Poble Nou B: P Culell, L Lucero, M Escrig, D Cebrano, I Lucero 3, I Carbonell 3, R Vidal 1, L Arxer 2, J Llorente 2, A Roldán 2, J Navarro, M Abadias 1 i M Romeu.