La manresana Mutuacat, Premi Sol del Col·legi de Mediadors d'Assegurances

Van destacar la implicació de la mutualitat en el Col·legi i la valentia en la seva defensa del país, de les persones

Sergi Macià recollint el Premi Sol de Mutuacat
Sergi Macià recollint el Premi Sol de Mutuacat | Mutuacat
Redacció
23 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 10:02h
La manresana Mutuacat va rebre dijous el Premi Sol en l'acte institucional de la 47a Setmana Mundial del Mediador d'Assegurances, organitzat pel Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona. La distinció, que ja arriba a la seva 32a edició, va ser lliurada per Jordi Triola, president del Col·legi, a Sergi Macià, director general de Mutuacat.

Josep M. Torres, secretari del Jurat, va destacar la implicació de la mutualitat en el Col·legi i la valentia en la seva defensa del país, de les persones i d'una manera ètica i propera d'entendre les assegurances.

Macià, per la seva banda, després d'agrair el guardó, va manifestar l'honor i la responsabilitat que representa el Premi Sol, sobretot per l'entitat que l'atorga. El Col·legi i Mutuacat són dues entitats sense ànim de lucre, amb valors similars, que aposten pel territori i les persones, amb un compromís clar amb la transparència i l'ètica de les assegurances.

De fet, totes dues entitats formen part del Cens d'entitats de foment de la llengua catalana o han col·laborat en l'intent d'aconseguir un Compromís Ètic de l'Assegurança de Salut, impulsat pel CMAG.

L'acte es va desenvolupar amb dinamisme i amenitat. Després d'una entrevista a Jordi Sellas sobre la cultura digital i el canvi de paradigma en la publicitat, es van lliurar els diplomes del Curs Superior d'Assegurances 2020-2021, es va fer un homenatge als mediadors veterans i un reconeixement especial als 50 anys de col·legiació.