El CE Manresa salva un punt davant el Palafrugell (3-3)

A falta d'un quart d'hora l'equip local perdia 1 a 3

21 de febrer del 2010
El marcador va començar a moure's de seguida. Al minut 11 Pol Pintó xutava des de la frontal de l'àrea per aconseguir el 1 a 0. Després de dues ocasions que van estar a punt de suposar l'empat, Carlos Martínez aconseguia el gol de la igualada a l'aprofitar una pilota morta enmig de l'àrea. Corria el minut 25. La segona part va començar amb el mateix tipus de joc boig de la primera. Així, ja en el minut 46, un xut llunyà del visitant Xavi Casagran suposava l'avantatge per l'equip visitant. Després d'uns minuts de joc al mig del camp, un cara a cara entre Raúl i Juanjo va ser aprofitat per donar als empordanesos un 1 a 3 que semblava definitiu en el 72.

Però no va ser així, al minut 83 Kante va fer una internada per l'esquerra que va finalitzar amb una passada de la mort cap a Garrido que només va haver d'empènyer la pilota. I a un minut pel final, unes mans del visitant Gálvez dintre de l'àrea van fer que l'àrbitre xiulés un penal que va anotar Revilla. El resultat ja no es va moure més tot i que el CE Manresa encara va tenir dues oportunitats en els minuts de descompte que podien haver fet caure la balança cap al bàndol local.