El BAXI Manresa vol posar-se en positiu a Fuenlabrada

Pedro Martínez arriba als 250 partits a la banqueta manresana

El BAXI Manresa s'enfrontarà a l'Urbas Fuenlabrada diumenge
El BAXI Manresa s'enfrontarà a l'Urbas Fuenlabrada diumenge | J. Alberch
22 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 20:47h
El BAXI Manresa inicia un viatge que el farà encadenar els partits corresponents a la Lliga Endesa, primer, i a la Basketball Champions League, després, sense passar per casa. El club bagenc es desplaçarà cap a Turquia directament des de Madrid un cop s'hagi enfrontat a l'Urbas Fuenlabrada (diumenge, 12.30h). Serà una bona oportunitat perquè els manresans es posin amb un balanç positiu a la competició estatal el dia que el tècnic Pedro Martínez arriba als 250 partits amb el BAXI Manresa.

L'equip bagenc ha entrenat amb normalitat en una setmana en què tan sols haurà tingut un partit. No hi cap contratemps en l'aspecte físic i novament el jugador descartat respondrà a paràmetres esportius. En cap cas, Pedro Martínez tindrà en compte el duel del proper dimarts a la competició europea a l'hora d'afrontar el compromís contra l'Urbas Fuenlabrada. Quan s'acabi el partit de lliga ja hi haurà temps de pensar en la Basketball Champions League. De moment, es tracta de competir al màxim contra l'Urbas Fuenlabrada. “Hem de fer el millor partit possible i mirar de tenir la capacitat de tirar-lo endavant”, comenta l'entrenador del BAXI Manresa. 

Els darrers partits, els bagencs s'han adaptat a la forma de jugar del rival. Pedro Martínez ho entén com un fet normal dins el joc i que tots els equips han de fer. I com en tot, hi ha dies que surt bé i altres malament. El tècnic afegeix que alguns dies no han aconseguit adaptar-se al joc del rival i els ha anat bé i que en altres si no s'adapten no hi tenen res a fer.

L'Urbas Fuenlabrada ha començat malament la temporada. Els madrilenys només han guanyat un dels sis partits disputats. Diumenge passat van deixar escapar una renda de 13 punts al darrer quart i van acabar cedint contra un Surne Bilbao que encara no s'havia estrenat. Josep Maria Raventós continua sent l'entrenador d'un equip que ha variat poc respecte la campanya passada. Destaquen més les renovacions de jugadors com Christian Eyenga, Leo Meindl, Obi Emegano i Kwan Cheatham que les incorporacions. Qui ja no ho segueix és el manresà Marc Garcia.  La setmana passada, l'Urbas Fuenlabrada va anunciar la incorporació amb un contracte de cinc setmanes d'Édgar Vicedo. El club madrileny vol generar un gran ambient i regalarà una entrada a cada soci. 

Malgrat que l'Urbas Fuenlabrada duu només una victòria, Pedro Martínez veu un rival molt millor del què la classificació diu. El tècnic recorda que els madrilenys destaquen en estadístiques com l'anotació, el rebot ofensiu, el tir de tres i la sortida al contraatac. Raventós no podrà comptar amb Leo Mendl. Aquesta lesió ha explicat la incorporació temporal de Vicedo. Pedro Martínez comenta que Vicedo no té la mateixa capacitat anotadora que Mendl però que potencia tots les virtuts de l'equip. 


Antonio Conde, Luis Miguel Castillo i Andrés Fernández Carretero seran els àrbitres del partit. 
Arxivat a