El Covisa Manresa FS rebrà diumenge el recent ascendit Muro Futsal balear

L'equip mallorquí porta sis punts amb dues victòries

El Covisa Manresa FS jugarà al Pujolet diumenge
El Covisa Manresa FS jugarà al Pujolet diumenge | MFS
Redacció
22 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 17:09h
Amb l'empat aconseguit a Cerdanyola, el Covisa Manresa FS rebrà diumenge (12.30h) a casa el conjunt balear del Muro Futsal, un equip recentment ascendit a la categoria de bronze després de molts intents d'ascens des de la Tercera Divisió.

El Muro arriba a Manresa amb sis punts a la taula. A casa seva s'ha fet fort amb victòries davant Escola Pia i Escorial i derrota en la primera jornada davant Barceloneta. En canvi, a fora va perdre ajustadament a pista del Natació i va sortir golejat de Cerdanyola.

Enguany ha mantingut una gran part de la plantilla en relació a la temporada passada a excepció de dues incorporacions del Calvià Palma Futsal. Una d'elles, la del porter Yusi que tan bona sensació va causar en el seu pas pel Pujolet la temporada passada a les files del Calvià. El Muro pateix molt lluny de les illes tot i tenir un parell de jugadors dins el rànquing dels 15 màxims golejadors del grup 3 de la Segona Divisió B. 

El Covisa Manresa té diversos jugadors tocats físicament en relació l'últim partit. Sembla però que es van recuperant de cara al partit de diumenge, i finalment Pau Machado podrà comptar amb la totalitat dels seus components, a excepció de Josan a qui se li farà una resonància el proper dijous.

El Covisa Manresa només coneix les victòries quan juga de local i diumenge té l'ocasió de sumar-ne una altre. Després d'aquest partit, els manresans tindran una altra vegada partit a casa davant el CD Contestano Ye Faki, equip alacantí de la població de Cocentaina.