Detenen un manresà de 48 anys per bufetejar la seva mare i deixar inconscient el seu pare

Els fets es van precipitar quan els progenitors van recriminar-li que s'havia deixat la nevera oberta

Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Policia Local de Manresa
Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Policia Local de Manresa | Pere Fontanals
Redacció
22 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 17:10h
Agents de la Policia Local de Manresa han detingut aquesta matinada de divendres un manresà de 48 anys a qui l'imputa dos presumptes delictes de maltractament en l'àmbit familiar.

A 2/4 d'1, la sala del 092 va atendre un requeriment del 112 on informaven que des d'un domicili del districte de Llevant havia trucat una dona demanant auxili, però que s'havia tallat la trucada i no podien contactar de nou amb ella.

Enviades diverses patrulles al domicili, els agents van trobar un home de 73 anys inconscient i una dona de 70 anys que els va explicar que el seu fill els havia agredit a tots dos. Que en recriminar-li que s'havia deixat oberta la nevera li va clavar diverses bufetades a ella i diversos cops de puny al pare, a qui després de haver-lo fet caure a terra va continuar donant puntades de peu. Acte seguit, el fill va començar a llençar objectes i a fer trencadissa de vidres. Quan la mare va intentar trucar al 112 li va agafar el telèfon, el va llençar al terra i es va tancar a la seva habitació. 

Els agents van activar una ambulància per al pare, que mica en mica va anar recobrant la consciència, i van detenir el fill, que es va resistir de forma violenta.