El primer equip del CN Manresa Fibracat inicia temporada aquest cap de setmana

L'equip absolut lluitarà per guanyar la Lliga i recuperar la plaça a la Primera Divisió Nacional

Equip de waterpolo femení de CN Manresa Fibracat
Equip de waterpolo femení de CN Manresa Fibracat | CNM
Redacció
22 d'octubre del 2021
Actualitzat a la 13:01h
Aquest dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a Badia del Vallès, arrenca la competició el primer equip de waterpolo femení Club Natació Manresa Fibracat, l'equip absolut. Es tracta d'una temporada emblemàtica pels reptes esportius que afrontarà l'equip, per la recuperació del nom històric Club Natació Manresa i pel suport de Fibracat, marca de referència en l'àmbit tecnològic i les telecomunicacions, que té una clara vocació de visibilització de les dones i d'impuls del talent femení, i que aquesta temporada 2021-2022 inicia el patrocini dels equips de waterpolo femení del Club manresà.

Grans reptes esportius: l'ascens a la Primera Divisió Nacional
Aquest mes es dona el tret de sortida la Lliga Femenina de Primera Divisió, competició que disputarà l'equip absolut CN Manresa Fibracat amb la màxima ambició. El debut de les bagenques no es produirà fins aquest cap de setmana, a la piscina del CN Badia. Serà el 23 octubre a les 16.30h.

La competició està formada per 9 equips: CN Vallirana, CN Martorell, CN Badia, CN Granollers, AE Santa Eulàlia B, CN Mataró B, GEIEG, CN Montjuic i CN Manresa FIBRACAT. La competició es disputarà en format lliga regular tots contra tots a doble volta i el primer classificat serà el que tindrà dret a participar a la Fase d'Ascens a Primera Divisió Nacional Femenina.

L'objectiu principal de l'equip per aquesta temporada és seguir consolidant l'estructura i el treball iniciats la temporada passada, lluitar per aquesta primera posició que dona accés a la Fase d'Ascens i, d'aquesta manera, recuperar la categoria nacional perduda fa dues temporades degut als problemes econòmics de l'entitat.

És per això que, a part de mantenir el bloc jove de la temporada passada, aquesta temporada s'han reincorporat al grup dues jugadores amb un ampli currículum en categories nacionals i que han de donar a l'equip aquesta dosi d'experiència que en molts moments es va trobar a faltar la temporada anterior: la Laia Muns i l'Anna Bisbal. A més, s'ha incorporat també la Núria Gatell en la seva primera experiència es aquest esport i una jugadora francesa que es troba estudiant a Manresa, la Melanie Barnole. L'equip està realitzant una bona pretemporada amb la mirada posada en aquest primer partit i amb moltes ganes de realitzar un bon curs i seguir consolidant el waterpolo femení a Manresa.

La plantilla està formada per Maria Sala Rosa Solernou, Marina Fargas, Marta Coll, Anna Toribio, Heura Vicente, Laura Flores, Goretti Vadillo, Martina Fernandez, Laia Muns, Judit César, Anna Bisbal, Ingrid Peiron, Iria Keila Bianco, Nuria Gatell i Melanie Barnole. Entrenades per Jordi López i com a delegats, Antoni Fargas i Diego Bianco.