La millor natació catalana arriba a la piscina Manel Estiarte de Manresa

Aquest cap de setmana es disputarà la Copa Catalunya de Clubs amb els millors 24 equips del país

Manresa acollirà els vint-i-quatre millors clubs de Catalunya
Manresa acollirà els vint-i-quatre millors clubs de Catalunya | CNM
Redacció
21 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 21:46h
Aquest proper cap de setmana les piscines Manel Estiarte i Duocastella de Manresa acolliran als vint-i-quatre millors clubs de Catalunya, que repartits en categories, disputaran la Copa Catalunya de Clubs. Els clubs presents seran: CN Sant Andreu, CN At. Barceloneta, AN Gramenet, CN Sabadell, CN L'Hospitalet, CN Badalona, CN Terrassa, CN Calella, CN Vic-ETB, CE Mediterrani, CN Tàrraco, CN Caldes, CN Barcelona, CN Olot, CN Manresa, CN Mataró, CN Cornella, CN Premia CN Lleida, CN Sant Feliu, CN Igualada, CN Granollers, CN Banyoles i CN Viladecans.

Tots ells portaran els seus millors nedadors, entre ells alguns dels que van ser presents en els JJOO de Tòquio d'aquest estiu. És una bona oportunitat de gaudir de l'espectacle que  representa veure nedar a atletes com Jèssica Vall, Emma Carrasco, Àfrica Zamorano, Lidon Muñoz, Albert Escrits o Joan Ll. Pons.

L'horari de la competició és diferent dissabte que diumenge, essent la jornada de dissabte en horaris de 10.30h i 17.30h, mentre que la dominical és a les 12.30h i les 16.45h.

La representació del CN Manresamasculina la formen Arnau Rovira, Izan Cubillas, Eric de Arco, Ignasi Bernaus, Denis Cubillas, Miquel Rosich, Biel Gálvez. La femenina està formada per Alba Rovira, Maria Egea, Anna Salvans, Laia Monferrer, Queralt Roger.

L'objectiu de l'equip de Pablo Racero és l'ascens a la segona divisió, una fita que la temporada passada es pensava possible, gairebé obligada, però que va quedar com a repte a assolir per aquesta temporada.