Sant Fruitós inicia el projecte Som Esport

Una cinquantena d'infants prenen part en el projecte

Sant Fruitós de Bagés inicia el projecte Som Esport
Sant Fruitós de Bagés inicia el projecte Som Esport | AjSFB
Redacció
21 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 16:57h
Un total de 54 nens i nenes de 1r i 2n de primària de Sant Fruitós de Bages participen en el projecte Som Esport, una iniciativa de l'Ajuntament, conjuntament amb les entitats esportives i les AMPES/AFES, per tal de fomentar la pràctica esportiva en edat escolar i l'educació per uns hàbits saludables.

Aquesta proposta esportiva es realitza als diferents centres educatius del municipi, fora de l'horari escolar, i hi poden prendre part tots els infants de primer i segon de primària.

Aquest projecte es realitza al llarg de tot el curs escolar i durant el primer trimestre es realitzen activitats individuals, durant el segon esports col·lectius i en el darrer trimestre es faran activitats exteriors al medi natural.

Les activitats es duen a terme en el següent horari: Escola Paidos, dimarts de 13:00 a 14:00 hores; Escola Monsenyor Giber, dijous de 13.45 a 14.45 hores; Escola Pla del Puig, divendres de 16.30 a 17.30 hores.

El preu pels participants és de 30 euros per tot el curs i des de l'Ajuntament es faciliten ajuts econòmics per aquelles famílies que ho necessitin.

Les inscripcions poden realitzar-se durant tot el curs a través del següent enllaç.