Esport

Sant Fruitós inicia el projecte Som Esport

Una cinquantena d'infants prenen part en el projecte

per NacióManresa, 21 d'octubre de 2021 a les 16:25 |
Sant Fruitós de Bagés inicia el projecte Som Esport | AjSFB
Un total de 54 nens i nenes de 1r i 2n de primària de Sant Fruitós de Bages participen en el projecte Som Esport, una iniciativa de l'Ajuntament, conjuntament amb les entitats esportives i les AMPES/AFES, per tal de fomentar la pràctica esportiva en edat escolar i l'educació per uns hàbits saludables.

Aquesta proposta esportiva es realitza als diferents centres educatius del municipi, fora de l'horari escolar, i hi poden prendre part tots els infants de primer i segon de primària.


Aquest projecte es realitza al llarg de tot el curs escolar i durant el primer trimestre es realitzen activitats individuals, durant el segon esports col·lectius i en el darrer trimestre es faran activitats exteriors al medi natural.

Les activitats es duen a terme en el següent horari: Escola Paidos, dimarts de 13:00 a 14:00 hores; Escola Monsenyor Giber, dijous de 13.45 a 14.45 hores; Escola Pla del Puig, divendres de 16.30 a 17.30 hores.


El preu pels participants és de 30 euros per tot el curs i des de l'Ajuntament es faciliten ajuts econòmics per aquelles famílies que ho necessitin.

Les inscripcions poden realitzar-se durant tot el curs a través del següent enllaç.

 

Participació