Imagina't tornarà dissabte al Teatre Conservatori amb Les Anxovetes i el seu conte musicat «Ondina»

L'espectacle està dirigit per Martí Torras, amb dramatúrgia de Sadurní Vergés

El teatre Conservatori acull el conte musicat «Ondina»
El teatre Conservatori acull el conte musicat «Ondina» | Promocional
Redacció
21 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 16:00h
Aquest dissabte, 23 d'octubre a 2/4 de 6 de la tarda, la programació per a públic familiar d'Imagina't portarà al teatre Conservatori el concert teatralitzat Ondina, un conte musicat a ritme d'havanera a càrrec de Les Anxovetes

Ondina relliga diàlegs i cançons. Les Anxovetes expliquen la història de tres germanes que vivien a la muntanya, però enyoraven molt el mar, perquè havien nascut allà. El seu pare era mariner i va morir en una tempesta mentre pescava. La mare, plena de tristesa, va decidir que ja no volia saber res més del mar i es va endur les seves tres filles a viure a la muntanya.

Amb el temps, decidides a tornar al lloc on pertanyien i fins i tot de fer-se mar endins, les germanes s'acomiaden de la mare i emprenen un viatge seguint la crida de les ondines -les heroïnes protectores de l'aigua- i així redescobreixen el món de l'havanera i tot allò que l'envolta: les barques, els mocadors blancs, les tavernes, l'avi que va anar a Cuba, el rom cremat... i moltes coses més!

L'espectacle està dirigit per Martí Torras, amb dramatúrgia de Sadurní Vergés i interpretada per Tona Gafarot, Montse Ferrermoner, Marta Pérez, Salva Gallego, Xevi Pascual.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb l'ús de mascareta durant tota la funció, gel hidroalcohòlic i sortida esglaonada de la sala. L'aforament ja és del 100%.

Les entrades per veure Ondina costen 8 euros (6 amb el carnet d'Imagina't i el Galliner) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet, i una hora abans de la representació al mateix Teatre Conservatori.