El Kursaal acollirà el cap de setmana tres funcions de «Filumena Marturano» d'Eduardo de Filippo

La funció de dissabte a les 12 del migdia serà adaptada i comptarà amb audiodescripció i sobretítols

«Filumena Marturano» arriba al Kursaal aquest cap de setmana
«Filumena Marturano» arriba al Kursaal aquest cap de setmana | Promocional
Redacció
21 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 16:00h
La comèdia Filumena Marturano d'Eduardo de Filippo arribarà aquest cap de setmana a la sala gran del Kursaal en tres funcions (dissabte a les 10 del matí i diumenge a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda) en un muntatge encapçalat per Clara Segura i Enrico Ianniello

Els aires de l'Itàlia d'Eduardo De Filippo tornen de la mà de La Perla 29, en un muntatge dirigit per Oriol Broggi, per oferir-nos un retrat a la napolitana on l'estima es posa a prova i ens recorda que l'amor, de vegades, rebota en direccions oposades. 

Després de 25 anys de viure mantinguda per Domenico Soriano i de múltiples negatives a casar-se amb ella, Filumena decideix fingir una malaltia greu per aconseguir que al llit de morta Domenico l'accepti en matrimoni. La casa és plena de metges i veïns, i enmig d'aquest ambient fúnebre arriba el capellà per donar-li l'extremunció i s'organitza el casament. 

A l'habitació del costat, una jove amant de Domenico espera que Filumena traspassi... Però un cop casats, Filumena s'aixeca del llit fresca com una rosa, i aquí comença l'espectacle. Què ha empès a Filumena a muntar tota aquesta farsa? Per què la seva obsessió per casar-se amb Domenico? 

Sessió adaptada amb sobretítols i audiodescripció
El teatre Kursaal oferirà una funció adaptada de l'obra Filumena Marturano', programada pel diumenge 24 d'octubre a les 12 del migdia. La funció es podrà seguir a partir dels sobretítols que es projectaran en una pantalla, així com per audiodescripció a través d'un sistema de receptors.

Les persones amb discapacitat visual que tinguin interès a utilitzar el servei d'audiodescripció han de sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a info@mees.cat o a les taquilles del Kursaal, de dimarts a dissabte d'11 h a 13 h i de 18 h a 20 h). 

Les entrades per a l'espectacle es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal i per internet. Tenen un preu és de 28 euros (26 euros majors de 65 anys i Carnet Galliner; i 6 euros per a menors de 25).