VIRAL

Aquest és el nou repte viral que està salvant la natura

El #trashtagchallenge es basa en netejar espais naturals que estan plens de fems, i compartir l'abans i el després a les xarxes

| 14/03/2019 a les 14:09h
Especial: Pallissa nazi a dos joves davant l'Stroika de Manresa
Arxivat a: , agressió feixista, feixisme, baralla
Uns voluntaris fent el #trashtagchallenge a la ribera del Guadiana, Mèrida
Uns voluntaris fent el #trashtagchallenge a la ribera del Guadiana, Mèrida | Twitter @GSA_Ambientales
Anar a una platja o bosc ple de fems. Netejar-ho, i penjar a les xarxes una fotografia de l'abans i el després. Aquest és el nou repte viral que està circulant per les xarxes, el #trahstagchallenge, i que ja està aconseguint que molta gent prengui més consciència de la cura de la natura. Després d'haver vist milers de reptes virals absurds, n'ha sorgit un que té un impacte positiu en el planeta.

El repte va néixer als Estats Units, de la mà del director d'un centre educatiu de Phoenix, Byron Román. A través del seu compte de Facebook, Román va engegar la iniciativa de netejar els espais naturals i penjar-ne una fotografia a les xarxes. L'objectiu és conscienciar la gent sobre la importància de les accions individuals, i com aquestes al final sí que acaben repercutint a escala global.
 

A banda de les fotografies de les persones complint el #trashtagchallenge, també hi ha algunes persones que han aprofitat el hashtag per fer acudits d'altre tipus:
 
Quim Masferrer actuarà a Cardona
Quim Masferrer actuarà a Cardona | Promocional
Del divendres 22 al diumenge 24 de març
Relació de serveis funeraris al Bages per al dia 22
«No sin mis huesos» arriba al Kursaal a primers d'abril
«No sin mis huesos» arriba al Kursaal a primers d'abril | Promocional