Autor/a
jordi guardiola nacio copia

Jordi Guardiola

Periodista

Nascut a Lleida (1973). Periodista. He treballat a la redacció d'informatius de la cadena Ser a Barcelona, i ha estat subdirector de Segre Ràdio, emissora on havia fet la major part de la seva carrera des de 1994 com a responsable de l'àrea d'esports i de les transmissions dels partits de la UE Lleida. També he treballat al diari Segre, a Lleida TV i a Ona FM.

11/11/2021

Nous inquilins per al Camp d’Esports

La Paeria farà fora un club amb nou anys de vida que ha arrossegat per terra la imatge de la ciutat i els símbols del club en el que es volien emmirallar

15/07/2016

Pokémons a la llauna

«Veient que hi ha coses que als qui ja tenim una certa edat ens superen i que, segurament, tindran èxit malgrat que no poguem entendre per què, el que cal fer és adaptar-s'hi i mirar de treure'n profit»

01/07/2016

Escocesos i catalans

«Ningú des de Brussel·les admetrà obertament que veuria amb simpatia un segon referèndum escocès d’independència, tot i que el canvi dels paràmetres sorgits de la consulta del 23-J el farien perfectament legítim»

26/06/2016

Perdi o guanyi

«Recordeu allò que diu l’himne que ens va regalar el Jordi Gonzalvo: “perdi o guanyi animarem / perdi o guany exclamarem / el Lleida, el Lleida és el millor”»

17/06/2016

George Clooney i el referèndum

«Està vist que si els catalans decidim algun dia fer un pas irreversible haurà de ser sense ajudes externes, per nosaltres mateixos. What else?»

10/06/2016

Tornem-hi

«És una pena que en aquestes eleccions no hi concorri la CUP. Seria molt interessant veure quina resposta electoral rebria a la forma com s'ha comportat en els últims mesos al Parlament»

03/06/2016

Periodistes violents

«Els que protesten per la raó que sigui no haurien de ser els primers interessats a que la seva reivindicació arribés al conjunt de la població a través dels mitjans de comunicació?»

20/05/2016

Prohibir per estimular

«Ara tornarem a tenir xou. Hi haurà estelades al Vicente Calderón. Podran dir que el president català i l’alcaldessa de Barcelona han plantat el rei afilerant-se al costat dels independentistes»

13/05/2016

El bou, no vol o no pot?

«Si de veritat caminem cap on els resultats del plebiscit del 27 de setembre deien que volíem caminar, seria important que el Govern donés alguna passa convincent en aquestes setmanes de llarga precampanya i campanya electoral»

06/05/2016

Bomba desactivada... suposo

«Es pot passar de l’enfrontament que hi ha hagut fins ara, al que en castellà en diuen “la conllevancia”, però res no tornarà a ser com abans»

22/04/2016

Les cometes i les punyetes

«Àngel Ros s'enfada perquè l'entrevistador es refereix a la líder de C's a la Paeria com “la seva sòcia”. Hi ha un intercanvi de frases amb una certa agror i quan finalment l'entrevistador li diu que posi cometes a l'expressió, aquest li contesta: “Ni cometes, ni punyetes!”. Caram»

15/04/2016

Diu que se’n va

«Seria imperdonable per Lleida deixar-se perdre la Mostra per la miopia d’algun regidor que malparla del festival dient que els diners es fonen en viatges i en sopars»

08/04/2016

El criador de corbs

«Al Lleida Esportiu es veu que enlloc de tenir com a funció social la pràctica competitiva del futbol, es dediquen a l'ornitologia. Els jugadors i tècnics són ocellets que la directiva voldria que visquessin sempre dins de la seva gàbia»

01/04/2016

Mané vs Cruyff

«M’agradaria que la filosofia de Cruyff es pogués aplicar de manera universal a tots els clubs i categories. Molts dels seus mètodes de treball i conceptes ho són. Però em fa l’efecte que el futbol total està reservat per als club grans»

25/03/2016

Notícies caducades

«El que està posant entre l’espasa i la paret els diaris de paper és l’expansió dels mitjans digitals, que suposen un canvi de paradigma molt més gran que el que en el seu dia van suposar l’aparició i expansió de la ràdio i la televisió»

El més llegit