Jordi Guardiola - Articles d'opinió

Jordi Guardiola Florensa (Lleida, 1973) és periodista. Ha treballat a la redacció d'informatius de la cadena Ser a Barcelona, i ha estat subdirector de Segre Ràdio, emissora on havia fet la major part de la seva carrera des de 1994 com a responsable de l'àrea d'esports i de les transmissions dels partits de la UE Lleida. També ha treballat al diari Segre, a Lleida TV i a Ona FM. Ha publicat la novel·la Sense partit (2011) i és codirector del documental històric El braç de les fúries (2007).

Twitter: @JordiGuardiolaF

15/07/2016
«Veient que hi ha coses que als qui ja tenim una certa edat ens superen i que, segurament, tindran èxit malgrat que no poguem entendre per què, el que cal fer és adaptar-s'hi i mirar de treure'n profit»
01/07/2016
«Ningú des de Brussel·les admetrà obertament que veuria amb simpatia un segon referèndum escocès d’independència, tot i que el canvi dels paràmetres sorgits de la consulta del 23-J el farien perfectament legítim»
26/06/2016
«Recordeu allò que diu l’himne que ens va regalar el Jordi Gonzalvo: “perdi o guanyi animarem / perdi o guany exclamarem / el Lleida, el Lleida és el millor”»
17/06/2016
«Està vist que si els catalans decidim algun dia fer un pas irreversible haurà de ser sense ajudes externes, per nosaltres mateixos. What else?»
10/06/2016
«És una pena que en aquestes eleccions no hi concorri la CUP. Seria molt interessant veure quina resposta electoral rebria a la forma com s'ha comportat en els últims mesos al Parlament»
03/06/2016
«Els que protesten per la raó que sigui no haurien de ser els primers interessats a que la seva reivindicació arribés al conjunt de la població a través dels mitjans de comunicació?»
20/05/2016
«Ara tornarem a tenir xou. Hi haurà estelades al Vicente Calderón. Podran dir que el president català i l’alcaldessa de Barcelona han plantat el rei afilerant-se al costat dels independentistes»
13/05/2016
«Si de veritat caminem cap on els resultats del plebiscit del 27 de setembre deien que volíem caminar, seria important que el Govern donés alguna passa convincent en aquestes setmanes de llarga precampanya i campanya electoral»
06/05/2016
«Es pot passar de l’enfrontament que hi ha hagut fins ara, al que en castellà en diuen “la conllevancia”, però res no tornarà a ser com abans»
22/04/2016
«Àngel Ros s'enfada perquè l'entrevistador es refereix a la líder de C's a la Paeria com “la seva sòcia”. Hi ha un intercanvi de frases amb una certa agror i quan finalment l'entrevistador li diu que posi cometes a l'expressió, aquest li contesta: “Ni cometes, ni punyetes!”. Caram»
Pàgina 1 de 7