pastisser
22/06/2021
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
29/10/2020
Els clients opten per safates més petites davant la prohibició de trobades amb més de sis persones
22/06/2020
Àlvar Llobet
El pastisser Lluís Muixí assegura que ja no pot fer front al volum de feina que suposa mantenir obert el negoci
20/06/2020
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
21/06/2019
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
22/03/2016
El mestre pastisser de Balaguer ha presentat aquesta creació per celebrar els 400 anys de la novel·la de Cervantes
Pàgina 1 de 0