gastronomia
13/04/2021
Enguany han apostat per enfortir la massa perquè sigui més cruixent i resistent a l'hora de transportar
01/04/2021
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
15/12/2020
Sergi Ambudio
Catalunya, ja acumula 55 establiments guardonats amb un total de 70 brillants
29/10/2020
Dolors Mateu
Una proposta de la popular blocaire Dolors Mateu
20/06/2020
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
08/05/2020
Jordi Ubach Llorens
S’ha batejat com 'Oliba Green Beer' i la seva recepta inclou set varietats d’olives autòctones del Pallars Jussà
04/05/2020
L'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició actualitza diàriament una guia amb els establiments oberts que ofereixen menjar per emportar
30/04/2020
'Del Pallars a casa’ és una iniciativa de l’associació APAT Pallars Jussà que compta amb el suport del programa 'Al teu gust’ de l’Ajuntament de Tremp
08/04/2020
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
14/12/2019
El crític de vins, Eric Asimov, destaca una varietat ancestral de raïm pirene, amb que Bodegues Torres està experimentant a la seva finca de Sant Miquel
21/11/2019
Catalunya, líder a l'Estat, acumula 52 establiments guardonats amb un total de 65 brillants
29/10/2019
Dolors Mateu
Una proposta de la popular blocaire Dolors Mateu
21/06/2019
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
01/06/2019
És la primera jornada en què els collistes passen el dia a l’Aplec, on estan previstes activitats infantils,concursos i concerts
21/04/2019
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
01/11/2018
Dolorss Mateu
Una proposta de la popular blocaire Dolorss Mateu
19/07/2018
Es tracta d’un espai a la Llotja de Lleida
20/06/2018
Els forners lleidatans preveuen assolir unes vendes de 195.000 de dolces i 160.000 de recapte, com l'any passat
15/06/2018
Redacció / ACN
La “Reincarnation Edition" compta amb un pressupost de 18 MEUR i generarà una inversió al territori de 12 MEUR
02/05/2018
Obté les millors puntuacions de la seva història de la prestigiosa revista Wine Advocate de Robert Parker
24/04/2018
Es desenvoluparà a les instal·lacions de l'INS Mollerussa i es complementarà amb espectacles eqüestres, maquinària i gastronomia oberts al públic general
19/04/2018
Torrons Vicens ha tret a la venda en col·laboració amb el xef Albert Adrià
29/03/2018
Els pastissers catalans esperen vendre unes 700.000 mones de Pasqua artesanes, un 1% més que l'any passat
19/03/2018
El postre es menjava tradicionalment el dia del pare
02/03/2018
El cap de cuina de la Boscana ha rebut el guardó un any després de ser reconegut amb una estrella Michelin
15/02/2018
Mostra el Tren dels Llacs, Mont-Rebei, l'estany de Montcortés i les falles del Pirineu
01/02/2018
Oliver Astrologo sorprèn amb un muntatge carregat de màgia i emocions
23/11/2017
Les tres estrelles Michelin de l'ABaC de Jordi Cruz i les noves incorporacions fan engreixar la llista de restaurants catalans amb el guardó d'excel·lència culinària
14/10/2017
L'Urgell assumeix que ha de millorar el percentatge de reciclatge de la brossa, que actualment no arriba al 38%
27/08/2017
Darío Albert
Els quatre productes premiats s'etiquetaran amb el segell d'excel·lència Great Tast, reconegut mundialment i amb una validesa de tres anys
Pàgina 1 de 0