formatge
09/03/2019
Arnau Urgell i Vidal
Lourdes Bragulat és una de les poques sòcies de Cadí, la cooperativa que transforma llet de vaca amb mantega i formatges de gran qualitat
10/09/2018
La recepta de la blocaire gastronòmica Dolors Mateu
08/07/2018
01/07/2018
06/05/2018
La recepta de la blocaire Dolors Mateu
17/12/2017
La recepta de la blocaire Dolors Mateu
26/11/2017
La recepta de la popular blocaire Dolors Mateu
13/11/2017
La recepta de la blocaire La Dolorss
10/09/2017
La recepta de la popular blocaire La Dolors
27/08/2017
La recepta de la popular blocaire La Dolorss Mateu
07/10/2015
Les receptes de la popular blocaire Dolorss Mateu
01/10/2015
Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu
31/05/2015
Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu
02/04/2015
El certamen tindrà lloc al Parc del Riuet aquest divendres i dissabte de Setmana Santa
26/02/2014
El pròxim dimarts, 4 de març, a les 18 hores, a l'Espai Ermengol. El txec Alan Tresnak, la turca Nihan Ozkaya i la polonesa Iwona Komosa expliquen com s''elaboren els formatges a la Cooperativa Cadí, així com la importància de la Fira de Sant Ermengol.
28/10/2013
Les formatgeries Roura-Soler, Valette, Cuirols i Serrat Gros, les triomfadores catalanes del concurs de la Seu d'Urgell | Aconsegueixen quatre ors en les vuit categories existents
19/10/2013
La mil·lenària fira de la Seu d'Urgell acull la 19a. edició de la fira de formatges artesans dels Pirineus | S'hi apleguen artesans d'Euskadi, Iparralde, la Gascunya, l'Aragó i Catalunya
20/10/2012
El gastrònom es mostra optimista respecte el sector, alhora que creu que "hi ha consumidor per a tant formatge." Aquest cap de setmana es poden tastar a La Seu.
10/10/2011
Embotits Estamariu i la formatgeria Mas d'Eroles, dos artesans de l'Alt Urgell, s'han unit per crear un nou formatge que es presentarà en la Fira de Formatges Artesans del Pirineu. El nou formatge és un 'almadrot' amb rostes de donja. La donja és un antic bull de la zona fronterera amb Andorra i el 'almadrot' és una antiga manera d'aprofitar els formatges secs i vells.
26/05/2011
El documental, d'Albert Galindo, segueix durant un any la feina d’un elaborador de formatge de Bar i s’estrenarà al festival Picurt d’aquest any, que tindrà lloc entre la Seu d’Urgell i Artedó del 21 al 25 de juny.
Pàgina 1 de 0