carn entatxonada
26/11/2019
Permet que restaurants i clients particulars puguin encarregar una comanda a qualsevol hora del dia
28/08/2019
Són persones del Barcelonès, el Gironès, la Garrotxa i el Vallès Occidental, relacionades amb el brot d'Andalusia
23/08/2019
Salut estudia, a banda dels casos coneguts a la Catalunya Central, si n'hi ha dos més al Vallès i un al Barcelonès
18/04/2019
Àlvar Llobet
L'església ha imposat durant dècades un precepte que ha passat de ser molt seguit a anar caient en l'oblit
28/03/2019
Àlvar Llobet
L'església ha imposat durant dècades el precepte d'evitar aquesta menja els divendres de Quaresma i de Setmana Santa | Aquesta tradició, d'origen poc clar, era abans seguida per molta gent però ha anat caient en l'oblit
24/05/2018
Afrucat preveu que es dupliqui el nombre de camions de fruita per aconseguir els 7.000
16/01/2018
"Mandongo Alcarràs" serà a partir d'aquest dijous la marca a través de la qual el municipi associarà tots els actes que tenen com a denominador comú promocionar la matança del porc
23/05/2017
Freguen els 280 milions | La carn, la fruita, les llavors, les conserves, els residus de la industria alimentària, la pedra i el guix, la maquinària i els mobles són alguns dels sectors que més han exportat
22/04/2017
El sindicat demana que s'investigui el procés de formació de preus
18/04/2017
La Guàrdia Urbana va obrir diligències contra l'home, de 28 anys
05/04/2016
Es tracta de la primera Indicació Geogràfica que inclou territori d'una i altra banda dels Pirineus
28/10/2015
Els carnissers posen en qüestió que es compari la carn processada amb substàncies com el tabac | Assenyalen que no es té en compte l'efecte de la dieta mediterrània | L'Agència de Salut Pública de Catalunya manté les mateixes recomanacions | “No s’ha d’alarmar a la població”, destaca la nutricionista Pilar Cervera
27/10/2015
Des d'Unió de Pagesos es demana que l'alerta s'acompanyi dels informes científics que l'avalin
26/10/2015
El president, Pere Roqué, creu que els anàlisis no són concloents, i assegura que l'estudi sembla fet per algú que vol perjudicar el sector
26/10/2015
Els experts conclouen que el consum de 50 grams diaris d'aquest producte, augmenta un 18% el risc de patir càncer colorectal
23/03/2015
La FECIC organitza un viatge al sud-est asiàtic, on hi participa Corporació Alimentària Guissona
17/03/2015
Per primer cop s’assoleix la xifra de 19 milions d’animals sacrificats, segons informa la FECIC
28/04/2011
Un estudi científic revela que el 47% de carn i aviram analitzats contenien Staphylococcus aureus i més de la meitat (52%) dels bacteris eren resistents pel cap baix a tres classes d'antibiòtics
19/04/2011
El fracàs de les negociacions i la manca d'etiquetatge obligatori fan que aquesta vianda ja es mengi sense coneixement dels consumidors.
23/03/2011
La Federació Catalana d'Indústries de la Carn denuncia pallisses als camioners i sabotatge de les mercaderies
Pàgina 1 de 0