El Consell de l'Alta Ribagorça inicia el projecte “Pares i Mares”

És el tercer any que es realitza aquest projecte de gran acceptació a la comarca.

Redacció
24 d'octubre del 2011

El  Consell Comarcal a través del CDIAP (Centre de Desenvolupament Infantil d’Atenció Precoç) inicia aquest  dilluns i per tercer any consecutiu el projecte “Pares i Mares”. Aquest projecte s'ha iniciat amb un taller de massatge infantil que es fa al Club Caixa Catalunya a les deu del matí.
 
El projecte “Pares i mares” és un espai de trobada, reflexió, debat i intercanvi d’experiències en què els pares i mares poden aconseguir recursos, eines, etc. que ajudin al desenvolupament dels fills i filles. També està dirigit als cuidadors/es d’aquests.
 
 El CDIAP de l’Alta Ribagorça  és un servei gratuït que funciona a la comarca des de l’any 2.000 i va adreçat als nens i nenes de 0 a 6 anys i al seu entorn amb l’objectiu de prevenir, detectar, diagnosticar i tractar possibles trastorns en el desenvolupament del nen per afavorir, així, una evolució harmònica del seu creixement.
 
La seu del servei està situada al carrer Av. Victoriano Muñoz, 24 de la capital de la comarca, on l’equip, format per una pedagoga-logopeda, una psicòloga i una treballadora social, amb la col·laboració de la pediatra del CAP del Pont de Suert, realitza una atenció individualitzada de cada cas per diagnosticar, tractar i donar suport a les famílies sobre els trastorns dels infants. Aquest servei també s’ofereix als domicilis.