Detinguts tres presumptes autors d'un intent de robatori en un supermercat de la Seu

Els fets s'han produït aqusta matinada al passeig Pasqual Ingla.

Redacció
20 d'octubre del 2011

Aquest dijous al matí ha tingut lloc la detenció de tres presumptes autors d'un intent de robatori en un supermercat situat al passeig Pasqual Ingla de la Seu d'Urgell que responen a les inicials Joan Manuel R.R. De 25 anys i veí de Barcelona, Jonathan E.S. De 22 anys resident a la Seu d'Urgell, i de Domènec E.B., de 44 anys i veí d'Andorra.

Els fets han ocorregut sobre les 5.30 hores quan la Policia Municipal de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha rebut la trucada d'un veí que alertava a la policia d'uns moviments estranys per part d'uns individus que entraven i sortien d'un establiment comercial situat al passeig Pasqual Ingla de la ciutat.

Els agents de la Policia Municipal s'han desplaçat immediatament al lloc dels fets, però el cotxe sospitós ja no hi era. Mentre els agents parlaven amb el veí que ha fet la trucada i que ha presenciat els fets, aquest ciutadà ha pogut identificar el vehicle dels sospitosos, ja que circulava lentament per l'avinguda Pau Claris, a tocar amb el passeig Pasqual Ingla.

Els agents municipals han iniciat una persecució fins a la Farga de Moles i han estat interceptats pels agents de la Guardia Civil a la Duana. Immediatament, els agents dels Mossos d'Esquadra han detingut als tres individus i continuen les pertinents investigacions dels fets.

Els presumptes autors d'aquest intent de robatori han malmès la porta de l'establiment que volien robar.