Tremp organitza una sessió informativa per a petits empresaris

El 24 d'octubre de les 15:30 a les 17:00 hores al centre cívic Tarraquet.

Redacció
20 d'octubre del 2011

L’Ajuntament de Tremp, en col·laboració amb PIMEC, organitza una sessió informativa al voltant de la presència de les petites empreses a Internet i de la certificació digital d’empresa.

El 24 d’octubre, de les 15:30h a les 17:00h es durà a terme una sessió informativa en col·laboració amb Pimec. Aquesta sessió, que es farà al centre cívic Tarraquet, incidirà en dos temes importants per a les empreses i comerços de Tremp: el certificat digital d’empresa i la pàgina web: “La importància de la presència a Internet de les petites empreses. Fes la teva web!”.
 
L’objectiu d’aquestes sessions és facilitar la promoció del teixit empresarial local a través de les noves tecnologies. Gràcies a la col·laboració de PIMEC (la patronal de les micro, petites i mitjanes empreses) els empresaris que ho desitgin podran sol·licitar una pàgina web amb domini propi, dos correus electrònics corporatius i un hostatge de fins a 25MB.
 
D’altra banda, en aquesta sessió també s’informarà sobre la certificació digital, per què és útil a les empreses i com fer-ne ús. En breu, establirà un punt de sol·licitud i entrega de certificats digitals per donar servei a totes les empreses del territori.
 
La col·laboració establerta a principis d’any entre l’Ajuntament de Tremp i Pimec, a través de la signatura d’un conveni, permet dur a terme aquests projectes i altres de nous relacionats amb la formació per a empreses.