El debat sobre la realitat econòmica de la Ribagorça finalitza amb l’elaboració d’un document de propostes

El Consell té la voluntat de crear un fòrum de propostes per reactivar l’economia comarcal.

Redacció
14 d'octubre del 2011
Imatge d'un dels debats dut a terme a l'Alta Ribagorça.
Imatge d'un dels debats dut a terme a l'Alta Ribagorça.
Imatge d'un dels debats dut a terme a l'Alta Ribagorça.

El debat sobre la realitat econòmica de l’Alta Ribagorça que ha organitzat el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça el passat dilluns i dimarts va finalitzar aquest dijous amb un recull de propostes per tal de reactivar econòmicament la comarca. Jose Antonio Troguet, president del Consell Comarcal, va comentar durant el debat que l’objectiu d’aquesta actuació, a la qual es té voluntat de donar continuïtat, és  “crear un fòrum obert a tota la comarca perquè ens facin arribar les seves inquietuds, propostes i suggeriments, en definitiva, crear un espai de reflexió i intercanvi que ens ajudi a idear propostes innovadores que per desenvolupar la comarca”.
 
Les dues sessions de debat moderat per Mònica Ricou i a la qual hi van assistir 12 persones, estava dirigit a tots els públics i forma part d’una sèrie d’accions formatives adreçades a emprenedors, empresaris, directius, etc. que tenen per objectiu oferir recursos formatius per tal de reactivar econòmicament la comarca.
 
Així, el passat 6 de setembre es va fer un taller de coaching en el què van participar 49 persones.
 
També els passats 26 i 27 de setembre es va fer un curs de màrqueting digital en què van participar 17 persones. Per últim es va fer una xerrada sobre l’administració electrònica on van participar 13 persones.
 
El document amb el recull de totes les aportacions del debat estarà disponible per a tothom a la pàgina web del Consell ( www.altaribagorça.cat ) a partir de la propera setmana.