El conseller d'Agricultura, Josep Mª Pelegrí inaugura la Fira de Sant Ermengol de la Seu

575_1318601921cartell_fira_jpg
575_1318601921cartell_fira_jpg
Redacció
14 d'octubre del 2011

El conseller d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Pelegrí, serà l'encarregat aquest dissabte, 15 d'octubre, a les onze del matí, d'inaugurar la Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell.

En la inauguració oficial d'aquesta fira mil·lenària també hi prendran part l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament urgellenc, Jordi Pallarès, així com els regidors i regidores del consistori i alcaldes de la comarca. També hi prendran part, entre d'altres autoritats, la cònsol d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer; els alcaldes de Zegama i Idiazábal, Edurne Albizu i Ioritz Imaz, respectivament; i el director de Turisme de la Diputació de Guipúscoa, Roke Akizu.

Abans de desplaçar-se tota la comitiva fins al recinte firal, es realitzarà un breu acte de benvinguda presidit per l'alcalde de la Seu que tindrà lloc a la sala d'actes de l'Ajuntament de la Seu, i on el conseller Josep Maria Pelegrí signarà al llibre d'honor de la ciutat.

Tot seguit, les autoritats es desplaçaran a peu fins a l'aparcament del Dr. Peiró per visitar l'espai Autofira de vehicles i maquinària. Seguidament, el conseller Pelegrí, acompanyat per l'alcalde de la Seu i el regidor de Promoció Econòmica i la resta d'autoritats, visitaran la dissetena Fira de Formatges Artesans del Pirineu que enguany es trobarà situada a la pista polivalent de la zona esportiva de la Seu.

Després, es desplaçaran fins a la mostra de bestiar que hi haurà instal·lada dins la mateixa zona esportiva (davant de la piscina municipal).

La visita del conseller d'Agricultura a la Fira de Sant Ermengol es clourà amb un recorregut pel recinte que ocuparà el comerç, la promoció turística, les entitats, els clubs esportius i les associacions de la Seu i comarca, els quals es trobaran situats al pavelló poliesportiu.