La Seu acull la segona xerrada del cicle sobre vacances solidàries

La xerrada anirà a càrrec d'Inés Vila. Serà aquest divendres, 4 de març, a les vuit del vespre al centre cívic El Passeig de la Seu d'Urgell.

per Redacció, 2 de març de 2011 a les 16:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de març de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest divendres, 4 de març, tindrà lloc al segona xerrada del setè cicle 'Una mirada solidària a les vacances', la qual anirà a càrrec d'Inés Vila que ens parlarà sobre l'experiència d'una infermera a l'hospital d'Ebome de Kribi a la selva del Camerun i sobre la tasca de promocionar i educar per a la salut a la població de Bolívia.

La xerrada d'aquest divendres -com totes vuit que hi ha programades- és oberta a tothom i tindrà lloc a les vuit del vespre al centre cívic El Passeig de la Seu d'Urgell.


El cicle Una mirada solidària a les vacances està organitzat per l'Ajuntament de La Seu d'Urgell i el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació, amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. 

Participació