La Penya Barcelonista Urgellenca renova la Junta Directiva

Antics i nous membres de la direcció es marquen renovar el funcionament com a màxim objectiu.

Redacció
15 de setembre del 2011
575_1316101924junta_amb_cardoner
575_1316101924junta_amb_cardoner

Els socis de la Penya Barcelonista van decidir, en la passada junta celebrada al començament de la temporada actual, tornar a donar confiança a Pere Mentruit i al seu equip, amb gent nova, per tal de dirigir el timó de la Penya Barcelonista Urgellenca.

Mentruit dirigirà un equip de 9 persones, disposades a mostrar i fer conèixer la Penya a nivell comarcal i nacional en actes diversos organitzats des d’aquesta o bé, des del FC Barcelona.

Carles Cortés, Marta Rey i Teresa Casassas són les noves incorporacions a la junta, ocupant la Vicepresidència, la tresoreria i la innovació respectivament. Pel que fa a altres membres, Ermengol Puig manté la secretaria i Sergi Cava, la comunicació i les relacions públiques, amb l’objectiu de fer present a la institució en el màxim número d’esdeveniments possibles. Altres membres com Jacint Ribó, el qual per motius personals deixa la vicepresidència, Manel López, Antoni Segú i Josep Mentruit ocupen la resta de l’organigrama amb càrrecs diversos.

El primer acte oficial de la junta va ser el Congrés del club blaugrana, celebrat a Barcelona a mitjans del mes d’agost, coincidint amb la “Festa Barça” i amb el Trofeu Joan Gàmper contra el Nàpols.

Cinc membres de la direcció (Mentruit, Cava, Ribó, Segú i Cortés) van ser els delegats en aquest esdeveniment, en el qual es van acordar diversos punts referents a les penyes i es va donar l’oportunitat de conèixer personalment als dos nous jugadors del planter de Josep Guardiola: Alexis Sànchez i Cesc Fàbregas.

A més a més, però, la Penya Barcelonista de la Seu d’Urgell, va organitzar, juntament amb la comissió de festes de la ciutat, el primer Campionat de Botifarra de la Festa Major, en el qual hi van participar 32 parelles.

Amb dades rellevants, la penya desitja obtenir un increment considerable en el número de socis i vol ampliar la comunicació entre aquests i el propi club.