Progrés de la Seu vol que la Generalitat assumeixi el cost de la Gallinaire

Progrés proposa sol·licitar informes jurídics al respecte, per avaluar si cal emprendre accions legals contra la Generalitat per tal que pagui el cost de la sentència.

Redacció
13 de setembre del 2011
575_13159339942011_03_15
575_13159339942011_03_15

El grup municipal del PSC-Progrés a l’Ajuntament de La Seu afirma que cal reclamar el pagament, per part de la Generalitat de Catalunya, dels 711.000 euros de la sentència del cas Gallinaire.

Segons Progrés, d’aquesta manera l’Ajuntament no hauria de fer front al cost de la sentència que es va produir per un error en la publicació al diari oficial per part de la Generalitat de Catalunya a l’any 1998, el qual no va publicar correctament les modificacions urbanístiques que afectaven la zona expropiada.
 
Des de Progrés es lamenta que l’alcalde Batalla es va comprometre a reclamar aquests diners al Govern de la Generalitat fa varis mesos, sense haver-ne tret cap resultat.
 
Progrés també ha reclamat en reiterades ocasions encarregar un informe jurídic per analitzar si cal emprendre accions legals per reclamar el pagament dels 711.000 euros per via judicial.
 
Des de Progrés es lamenta que “l’alcalde Batalla ha estat més preocupat de treure rèdit polític del tema, que no pas de defensar els interessos de l’Ajuntament de la Seu. Tenint clar que no farà ni un pas que pugui perjudicar el govern de Generalitat”.
 
El grup de Progrés es va abstenir en la votació del convenir de pagament del plenari d’aquest dilluns de l’Ajuntament al entendre que l’alcalde ha incomplert tots els acords que s’havien pres per solucionar la qüestió, i la nul·la intenció del mateix de “plantar cara” al Govern de la Generalitat.