Obert el termini per matricular-se al Centre de Formació d'Adults de la Ribagorça

Les persones interessades es poden matricular fins el mateix dia d’iniciar les classes.

Redacció
09 de setembre del 2011

El Centre de Formació d’Adults de l’Alta Ribagorça ha obert el termini per matricular-se als cursos que s’ofereixen des del centre. Així, les persones interessades es poden matricular fins el mateix dia d’iniciar les classes (19 de setembre) al GES (Graduat de Secundària) i a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà.
 
També es poden matricular als cursos d’instrumental (antiga EGB), llengua catalana, llengua castellana i llengua francesa. Al moment de fer la matrícula s’informarà sobre les dates de començament dels respectius cursos.
 
Segons el president del Consell Comarcal, Jose Antonio Troguet “la formació de les persones és una dels grans reptes que tenim. Des del Consell Comarcal tenim la intenció d’organitzar el màxim de cursos possibles. Només al Centre de Formació d’Adults des de la seva entrada en funcionament als nous locals, el curs 2008/09 hi van participar 129 persones. El curs 2009/2010 van ser 132 i l’any 2010/2011 van ser 118. Per aquest any volem arribar als 150 alumnes matriculats, tot això a banda dels diferents cursos sectorials que organitzem”.
 
El Centre de Formació d’Adults compta des del curs 2008/2009 amb l’autorització del Departament d’Educació de la Generalitat. Amb aquest reconeixement, el Centre de Formació pot expedir certificats d’estudis reconeguts pel Departament i formar part del Registre de centres docents del Departament.
 
El Centre de Formació d’Adults està situat al C/ Aigüestortes del Pont de Suert després de que el Consell adquirís i adeqüés uns locals que van tenir un cost total de 270.000 euros.