Últims dies de les activitats gratuïtes de Cerdanya Activa

Al voltant d'unes 500 persones han participat en les diferents activitats que s'han dut a terme.

Redacció
09 de setembre del 2011
575_1315503689P1150067
575_1315503689P1150067

El proper diumenge dia 11 de setembre finalitza el programa d'activitats gratuïtes Cerdanya Activa, promogut per l'Associació d' Hotels i Càmpings de la Cerdanya, en col·laboració amb Guies del Pirineu i Nordic Walking Pirineus.

La primera valoració que es fa del programa és força positiva, a l'espera de tancar la memòria i poder fer el balanç de la campanya. En una  primera valoració destaca el reconeixement -per part dels clients- del valor afegit que ha suposat el Cerdanya Activa. Els clients han valorat el fet que siguin activitats gratuïtes i ha contribuit a millorar la imatge dels hotels adherits a la campanya. Alguns participants han allargat l’estada per fer alguna activitat més; altres s’han mostrat gratament sorpresos en arribar a l’hotel i conèixer la proposta i altres -al haver estat informats a l’hora de fer la reserva- ja venien preparats per les activitats que havien escollit.

De les 109 activitats proposades en el decurs de la campanya -80 dies, amb inici el 24 de juny i finalització l'11 de setembre- se n'han dut a terme 69, que han comptat amb una participació  al voltant de 500 persones. Les activitats que han tingut més participació han estat l'itinerari de La Batllia (78 participants), el tast de Nordic Walking -matinal i en lluna plena- (71 participants) i les sortides de divendres a diferents estanys (66 participants). Pel que fa a les activitats que  han obtingut major nombre de sortides, aquestes han estat el Nordic Walking (12 sortides), l'itinerari a La Batllia (9 sortides) i les excursions als diversos estanys (8 sortides).

El grau de satisfacció ha estat òptim i les activitats han permès als participants ocupar el seu espai de lleure de forma activa, trencar hàbits de turisme sedentari, aprendre coses sobre la muntanya ceretana, la seva cultura, i tot procurant per la seva salut, com ha estat amb el cas de l'iniciació a la marxa nòrdica.