La Seu celebrarà un acte institucional per commemorar l'11 de setembre

Per primera vegada i amb la col·laboració d'Òmnium Cultural de l'Alt Urgell, Amics de la Sardana, Coral Signum i la comunitat educativa de la ciutat. Diumenge, 11 de setembre, a partir de les onze del matí, a la plaça de Catalunya.

575_131548118311setembre_2011
575_131548118311setembre_2011
Redacció
08 de setembre del 2011

L'Ajuntament de la Seu d’Urgell ha organitzat per primera vegada un acte institucional per commemorar aquest diumenge l'11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya. Els actes s'iniciaran a les onze del matí, a la plaça de Catalunya, amb la contextualització de la Diada, la hissada de la senyera i les lectures dels manifestos d'Òmnium Cultural i del conjunt d'entitats cíviques, culturals i educatives de la Seu d'Urgell. Tot seguit, el Cor Signum interpretarà diverses peces com el cant dels Segadors. L'acte per commemorar la Diada a la capital alturgellenca finalitzarà amb una ballada de sardanes amb la Cobla Vents de Riella.

Des de l'Ajuntament urgellenc es fa una crida a tots els urgellencs i urgellenques a la participació en l’acte institucional, així com en la resta d’actes que organitzen entitats de la ciutat per celebrar la Diada Nacional.