Andorra celebrarà eleccions comunals el 4 de desembre

El decret de convocatòria apareixerà publicat al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra a principis del mes d'octubre.

per NacióLleida, 8 de setembre de 2011 a les 10:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de setembre de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Andorra celebrarà eleccions comunals el 4 de desembre. El cap de Govern, Antoni Martí, va decidir aquest dimecres convocar eleccions després de consultar-ho amb el Consell de ministres. Així mateix, Martí va informar, un cop finalitzada la sessió del gabinet, els representants de les diferents institucions de la data de celebració dels comicis. El decret de convocatòria apareixerà publicat al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) a principis del mes d'octubre i fixarà, d'acord amb els terminis previstos per la Llei, el tancament de candidatures a mitjans del mateix mes d'octubre.

La Llei qualificada del règim electoral i el referèndum atorga al cap de Govern la competència per fixar la data d'eleccions comunals "durant els vint primers dies del mes de desembre de l'any electoral". El Govern recomana als ciutadans que verifiquin la inscripció en les llistes electorals de la parròquia.

 

Participació