La Radikal Estana tancarà la tercera edició del Circuit Fer de Curses de Muntanya

Serà aquest dissabte, 10 de setembre, a les deu del matí.

per NacióLleida, 7 de setembre de 2011 a les 10:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de setembre de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La cursa que té un recorregut d’uns 10 km i 600 mt de desnivell positiu, transcorre per camins recuperats que voregen la cara nord del Cadí i ofereixen espectaculars vistes sobre la serralada i el poble d’Estana, punt de sortida de la cursa. Paral·lelament a la cursa i amb el mateix recorregut, hi ha la possibilitat de fer la caminada popular, apta per tots aquells que vulguin gaudir tranquil·lament d’una passejada per la zona. Els participants a la cursa rebran l’obsequi d’una gorra i uns mitxons, els participants a la caminada popular tindran avituallaments, sorteig d’obsequis dels col·laboradors i botifarrada amb producte de Bruneta del Pirineu, gentilesa de Mafriseu.
 


La II radikal Estana organitzada per l’EMD de Vilec-Estana, també compta amb el suport de la Unió Excursionista Urgellenca i decidirà la classificació definitiva del Circuit fer de Curses de Muntanya que arriba a la seva 3era edició i ja ha comptat amb més de 600 participacions entre la resta de curses que en formen part, la Vertical Quiri de Noves de Segre, l’Arruix de Santa Fe d’Organyà i la Trobada Atlètica d’Aristot.
 

Podeu trobar més infromació i inscripcions de la cursa a http://radikalestana.blogspot.com/  , també del circuit fer a www.circuitfer.cat.

 

Participació