Mor als 89 anys Júlia Bonet Fité, fundadora de Perfumeria Júlia

L'establiment és un referent de la bellesa personal a Catalunya i l'estat espanyol.

La fundadora de Perfumeria Júlia, Júlia Bonet Fité.
La fundadora de Perfumeria Júlia, Júlia Bonet Fité.
Redacció
05 de setembre del 2011
La fundadora de Perfumeria Júlia, Júlia Bonet Fité.

La fundadora i presidenta de la Perfumeria Júlia, Júlia Bonet Fité, va morir aquest dissabte a la matinada als 89 anys a Cambrils. Pionera en la distribució de productes de bellesa i perfumeria Catalunya i l'estat espanyol, Júlia Bonet va néixer a Andorra i als 17 anys va obrir una perruqueria als baixos de la seva casa familiar com a primer establiment de l'empresa, que anys més tard es convertiria en el referent dels establiments dedicats a la bellesa personal a Catalunya, Andorra i l'estat espanyol. El Funeral tindrà lloc dilluns a les onze del matí a l'església d'Escaldes-Engordany, al Principat d'Andorra. L'any 1939, Andorra era un país eminentment rural, sense teixit comercial i precàries comunicacions terrestres amb Catalunya i França. Espanya sortia de la Guerra Civil i els productes bàsics escassejaven.

En aquest context, Júlia Bonet va veure l'oportunitat de negoci i el va desenvolupar. Júlia Bonet havia de desplaçar-se a Tolosa de Llenguadoc a buscar els productes necessaris i tornava amb productes cosmètics que ni a Andorra ni a Espanya es podien aconseguir com pintallavis, laca d'ungles, fragàncies, entre d'altres.

Des dels inicis, la fundadora de Perfumeria Júlia va voler associar el millor producte amb la millor atenció al client, un binomi que avui encara segueix sent la clau de l'èxit de l'empresa. El constant treball i la dedicació familiar van impulsar el creixement del negoci amb l'obertura de nous punts de venda per tot el Principat d'Andorra fins a convertir-se amb un dels referents de la bellesa i la cura personal amb 63 establiments de Perfumeria Júlia entre Catalunya, Andorra i l'estat espanyol.