Ensenyament obre el període de preinscripció a les Escoles Oficials d'Idiomes

Des d’aquest dijous i fins dilluns 5 de setembre els alumnes nous es podran preinscriure per Internet, i entre el 2 i el 5 de setembre de forma presencial a les EOI.

Redacció
01 de setembre del 2011
A partir d’aquest dijous el Departament d’Ensenyament obre el període de preinscripció per als nous alumnes a les Escoles Oficials d’Idiomes (EOI). Per el proper curs 2011-2012, Ensenyament augmenta respecte l’any passat l’oferta de places, passant de les 51.900 places a les 53.130 places.
 
La preinscripció es podrà fer a través d’Internet a la pàgina web entre avui i el dilluns, 5 de setembre, ambdós inclosos. També es podrà cursar la preinscipció de forma presencial, a cada EOI entre el 2 i el 5 de setembre.
 
En el moment de la preinscripció els aspirants poden accedir als cursos a través del test de nivell o a través d’accés directe. En cas de fer un test de nivell previ, el dia i l’hora s’adjudica per sorteig un cop feta la preinscripció. A partir del 6 de setembre, es pot consultar per Internet el centre d’assignació per fer la prova de nivell, i és en el centre que informaran sobre l’hora i dia del test.
 
El Departament d’Ensenyament, amb l’objectiu de donar resposta a l’increment de l’oferta en el territori i amb una clara voluntat d’apostar per l’aprenentatge de llengües, obrirà tres noves Escoles Oficials d’Idiomes a Cornellà, Rubí i Barcelona.