S'obren a la Seu les inscripcions per al transport escolar del curs 2011-2012

Els tràmits es poden dur a terme a l’OAC de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell fins al 7 de setembre.

Redacció
01 de setembre del 2011

Els pares i mares d'alumnes dels centres educatius de la Seu d’Urgell ja poden formalitzar les inscripcions per al servei de transport escolar que s'oferirà durant el curs 2011–2012. Els tràmits es poden fer a partir d’aquest divendres, 2 de setembre, i fins al dimecres que ve, 7 de setembre.
 
Les gestions per a la inscripció s’hauran de dur a terme a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell (OAC), de les 9.00 a les 14.00 hores. Per a la formalització de la inscripció només cal emplenar una instància i adjuntar una fotografia de carnet actual.
 
Podran sol·licitar el transport tots els alumnes de P3 fins a 4rt d'ESO.
 
El servei de transport escolar tindrà un cost de 265,50 euros, que cobrirà tot el curs lectiu. Aquest import es pagarà per trimestres complets, a raó de 88,50 euros cada tres mesos. Les bases indiquen que hi haurà una bonificació del 15% a partir del segon germà.
 
El Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell col.laboren enguany en l’organització del transport escolar al municipi. Un cop presentades les instàncies s’estudiaran les peticions i es farà pública la resolució abans de l’inici del curs.