Restaurant Planes de Sallagosa: més d’un segle de cuina tradicional

Redacció
09 de setembre del 2011
L'Eric Planes i el Jean-Luc Panes.
L'Eric Planes i el Jean-Luc Panes.
L'Eric Planes i el Jean-Luc Panes.
 

Quin tipus de cuina oferiu als vostres clients?
La nostra cuina és tradicional i oferim una gran varietat de menús gastronòmics així com també oferim menús amb plats més senzills i econòmics.
 
Quines són les vostres especialitats?
L’especilitat de la casa és l’ànec amb salsa dolça de raïms. Un altre plat que també es força destacat són els peus de porc deshosats farcits, aquest és un plat que agrada molt als catalans que venen al restaurant. Un altre plat típic de la casa és el filet de bou envolcallat amb pasta de fulls.
 
Són clients habituals la gent de la Baixa Cerdanya?
La veritat és que al restaurant sí que hi ve força gent la Baixa Cerdanya i malgrat la crisi no ens podem quiexar…
 
A banda del restaurant també teniu una braseria i dos hotels. Quins serveis hi pot trobar el client als vostres allotjaments?
L’Hotel restaurant Can Planes disposa de 19 habitacions amb televió per satèl·lit…. i amb wifi gratis a tot l’establiment. Durant la seva estada els clients poden gaudir d’un bany a la piscina coberta i d’un espai de musculació que és obert tot l’any.  D’altra banda, a l’Hotel Planotel els clients disposen d’una piscina climatitzada per gaudir d’un bany relaxant.