L’Olla de Llívia: cuina casolana i de proximitat

Redacció
02 de setembre del 2011
a Maria José Mojica i el Josep Belver.
a Maria José Mojica i el Josep Belver.
a Maria José Mojica i el Josep Belver.
 

Com definiríeu els vostres plats?
La cuina és molt casolana. Elaborem plats amb productes de qualitat procurant que siguin de proximitat. Molts dels productes són de la Cerdanya com ara les patates que són de Llívia o els ous i el xai entre d’altres que també són de la comarca.
 
Quins plats podem trobar a la vostra carta?
Amanides, torrades, peix, carns a la planxa, bacallà… a l’estiu també cremes fredes. D’altra banda, a l’hivern els clients podran degustar un pastis de patata amb salsa de ceps i fetge calent o bé un saltejat de bolets amb botifarra i mongetes blanques, entre d’altres. També cal destacar que a la cuina procurem adaptar-nos a les necessitats del client, és a dir, si algú és celíac o bé té algun tipus d’al·lèrgia, només ens ho ha de dir i li oferirem plats que puguin gaudir sense preocupar-se. I sigui, estiu o hivern podran gaudir d’un vermut casolà i d'unes olives que nosaltres mateixos macerem. És un petit detall que ens agrada tenir amb els nostres clients.
 
Quin tipus de clients teniu al restaurant?
Tenim molta clientela familiar i també gent de Barcelona que tenen segona residència a la Cerdanya. En algunes ocasions, si ens ho demanen, també ferm algun grup.
 
Creieu que la crisi ha afectat al sector de l’hostaleria?
La veritat és que des de fa un parell d’anys que es nota però nosaltres hem volgut seguir mantenint la mateixa línea del negoci procurant que la relació qualitat preu sigui l’adequada. Tot i què cap sector escapa a la crisi nosaltres estem contents perquè tenim clients fidels des què vam obrir la qual cosa s’ha d’agrair.
 
Creieu que les xarxes socials poden ajudar en els moments actuals per promocionar-se?
Sempre van bé. De fet qui ho vulgui pot trobar el restaurant L’Olla al facebook.
 
Quin horari teniu?
A l’agost obrim cada dia així com també per Nadal o Pasqua. La resta de l’any tan sols obrim els divendres, dissabtes, diumenges per dinars i sopars  i dilluns només al migdia. Tanquem per vacances la segona quinzena de maig i la primera quinzena de juny.