Organyà es converteix aquest cap de setmana en la capital literària del Pirineu

La inauguració de la Festa i Fira del Llibre del Pirineu serà aquest divendres a les sis de la tarda amb l'obertura de l'exposició "La literatura pren cos", escultures de Carme Invernón. L'acte tindrà lloc a la sala de les Homilies. Sens dubte, un dels protagonistes del certamen serà el jove Kilian Jornet que presentarà el seu llibre "Córrer o morir" que ja passa per la cinquena edició.

Kilian Jornet presentarà el seu llibre Córrer o morir.
Kilian Jornet presentarà el seu llibre Córrer o morir.
Redacció
31 d'agost del 2011
Kilian Jornet presentarà el seu llibre "Córrer o morir".  

La gran festa del llibre pirinenc que es celebra aquest cap de setmana a Organyà comptarà amb la presentació de 20 novetats editorials del Pirineu. A més, la Fira comptarà amb xerrades i taules rodones així com també hi haurà una fira d’'artesania alimentària, una fira del llibre del Pirineu, visites guiades al centre històric de la vila, teatre i música entre d'altres activitats.


D'altra banda, com cada any dins la Fira del Llibre, es farà entrega dels Premis Literaris Homilies d'Organyà. Serà el dissabte, 3 de setembre, a les nou del vespre a l'església de Santa Maria en acabar la lectura de l'Homilia que enguany anirà a càrrec del sacerdot i poeta Manel Pol.