La Diada de la Cerdanya posa en comú el treball de l’Alta i la Baixa Cerdanya

Osséja acollirà l'any vinent la 30a edició de la Diada de la Cerdanya.

Redacció
29 d'agost del 2011
575_1314613470diada
575_1314613470diada
Imatge de la fira que va tenir lloc durant la diada.

Ger ha estat enguany el punt de trobada per la gent de l’Alta i la Baixa Cerdanya per reivindicar la personalitat pròpia de tota la Cerdanya amb la celebració de la 29ª Diada de la Cerdanya.

En el marc dels actes que han tingut lloc per la diada, celebrada aquest cap de setmana, ha tingut lloc una assamblea general d’alcaldes en la qual es va aprovar la creació d’un comitè executiu format per vuit municipis perquè durant l’any vetllin perquè els acords presos es facin realitat. Aquest consell estarà format per Puigcerdà, Llívia, Ger, Bolvir, Osseja, Estavar, Alp i Sallagouse.

Durant tot el cap de setmana Ger ha acollit una fira d’artesania  i alimentació. També s'han desenvolupat diversos actes entre els quals cal destacar el tradicional traspàs del símbol de la diada. En aquest sentit, el traspàs ha estat per a Osséja, municipi que acollirà l’any vinent la 30ª edició d’aquesta diada que any rere any simbolitza la unitat de la vall en tots els àmbits, una diada que en definitiva, propicia el treball conjunt entre els ajuntaments de l’Alta i la Baixa Cerdanya.