Hervé Duhaut guanya les dues proves d'1,30 del CST Eqüestrian Puigcerdà

El Campionat Transfronterer Comarcal de la Cerdanya posarà punt final dels concursos d'estiu a Eqüestrian Puigcerdà els pròxims 17 i 18 de setembre.

Redacció
29 d'agost del 2011
El veterà Hervé Duhaut guanya les proves de la competició.
El veterà Hervé Duhaut guanya les proves de la competició.
El veterà Hervé Duhaut guanya les proves de la competició.

L'experimentat genet Hervé Duhauti ‘Quite a Chance’ ha guanyat, aquest cap de setmana, en les dues proves de 1,30m del CST Eqüestrian Puigcerdà. El segon i tercer lloc del primer dia de concurs (dissabte) va ser per a la jove amazona AinaSucrana amb ‘Oraldo’ i ‘Revelreturn’, respectivament. El diumenge van ser Diana Català i ‘Waldo’ i Raül Llorens amb ‘Precius' els quals han quedat segon i tercer.

El bon ambient va regnar en aquests dos dies de concurs en les instal·lacions d’Eqüestrian Puigcerdà. Cal destacar també la creixent participació de binmis locals de la Cerdanya formats en el Club Hípic Cerdanya, què està fent una estupenda labor de divulgació i creació de pedrera en aquest esport. En total hi va haver poc més de 80 sortides cada dia de concurs, sumant les sortides de totes les altures que van ser de 0,40 m fins a 1,30 m. El Campionat Transfronterer Comarcal de la Cerdanya posarà punt final dels concursos d'estiu a Eqüestrian Puigcerdà els pròxims 17 i 18 de setembre.