El Cercavila infantil obre la Festa Major de la Seu

Uns 250 nens i nenes dels casals municipals, Pixies i Languedor han protagonitzat aquest migdia l'acte que dóna el tret de sortida a cinc dies de festa a la capital de l'Alt Urgell.

Redacció
26 d'agost del 2011
575_1314374116Cercavila_infantil_Festa_Major_2011_031
575_1314374116Cercavila_infantil_Festa_Major_2011_031

Aquest migdia ha tingut lloc pels carrers de la Seu d'Urgell el cercavila infantil, acte que ha iniciat la programació de la Festa Major 2011. La rua ha estat protagonitzatda per uns 250 nens i nenes que participen en el casal municipal d'estiu, així com el de Pixies i el del Languedor, els quals han volgut desitjar una bona molt bona festa major a tothom.

El cercavila infantil, que s'ha iniciat a la plaça de Catalunya, ha recorregut els carrers del centre de la ciutat, fins arribar a la plaça dels Oms, just davant de l'edifici de l'Ajuntament urgellenc, on han estat rebuts per la regidora de Joventut i Infància, Meritxell Planes, així com els dos tinents d'alcalde de la Corporació municipal, Jesús Fierro i Anna Vives.

Els nens i nenes, que s'ho han passat d'allò més bé, han ballat a la plaça tot seguint diferents coreografies amenitzades pels seus respectius monitors i monitores. Cada infant ha portat una disfressa realitzada per ells mateixos, així com una samarreta identificativa del casal al qual pertanyen.

Inauguració de la Plaça del Camp del Codina

Entre d'altres activitats lúdiques i festives, avui divendres, a dos quarts de nou del vespre, tindrà lloc la inauguració d'un nou espai públic de la Seu. Concretament es tracta de la nova plaça Camp del Codina, al bell mig de l'eixample de la ciutat.

La inauguració anirà a càrrec de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, acompanyat pels regidors i regidores del Consistori urgellenc. La inauguració es clourà amb l'actuació musical de SeuFolk.